Transforma cosmeticele in bani!

Untitled

Vrei sa stii cum? Devino chiar acum client direct Oriflame (click aici pentru a vedea toate avantajele), cumpara produse pentru tine, familia ta,prieteni, si pe langa faptul ca o sa ai reduceri intre 23-40% la produse inca de la prima comanda, poti beneficia de super programul de bun venit din aceasta campanie (care este foarte avantajos).

Cei 3 paşi PENTRU A TRANSFORMA PRODUSELE COSMETICE ÎN BANI sunt:

Pasul 1

Inscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris sau în campania imediat următoare.
În comanda în care ai îndeplinit condiţia vei primi un voucher în valoare de 25 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare pentru a beneficia de reducerea obţinută!

trfwf

Pasul 2

Revino în campania imediat următoare celei în care ai intrat în Programul de bun venit şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog).
Realizezi astfel Pasul 2 din Programul de bun venit! În comanda în care ai îndeplinit condiţia, vei primi un voucher în valoare de 35 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare* pentru a beneficia de reducerea obţinută!

trwet

Pasul 3

Rămâi alături de noi! În cea de-a treia campanie – începând de la cea în care ai plasat prima comandă, cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog).
Realizezi astfel Pasul 3 din Programul de bun venit! În comanda în care ai îndeplinit condiţia vei primi un voucher în valoare de 50 lei de care vei beneficia la prima comandă din campania imediat următoare. Revino în campania următoare* pentru a beneficia de reducerea obţinută!

dwd

Daca iti convingi prietenii sa se alature companiei Oriflame, ai si mai mult de castigat!!

Pentru fiecare recrut care finalizează Pasul 2 din Programul de bun venit, obţii produsul cosmetic cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru doar 1 leu! (cu excepţia accesoriilor, produselor Wellness, materialelor de prospectare, mostrelor şi produselor implicate în alte programe aflate în derulare).

Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruţi care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit, sponsorul obţine 2 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare, pentru 3 recruţi, 3 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare etc.

rer

Ce spuneti? Va place programul de bun venit? Vreti sa deveniti client direct Oriflame si sa transformati cosmeticele in bani ?

Daca vreti sa va inregistrati, click aici !

Mai multe noutati gasiti pe pagina de facebook Oribeauty .

Va pup!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s